Mates Trainingen

Vrouwen advies pakket

 
shutterstock 144637517De overgang is een fase in het leven van de vrouw, waarbij de voorraad eicellen opraakt. Hierdoor wordt minder van het vrouwelijk hormoon oestrogeen geproduceerd. Dit hormoon heeft invloed op vele processen in ons lichaam, en als de hormoonspiegel gaat dalen of schommelen kunnen klachten ontstaan. Naast dat de overgang het moment is van een vruchtbare periode naar een onvruchtbare is het ook het moment voor de ontwikkeling van gezondheidsrisico’s waarmee vrouwen te maken kunnen krijgen. Denk hierbij aan osteoporose en hart- en vaatziekten

Om deze risico’s te verminderen is na de overgang, een aanpassing in de leefstijl noodzakelijk.

Onze cursisten geven aan dat de trainingen gewichtstoename en klachten in de menopauze, osteoporose en hart en vaatziekten een combinatiepakket zou moeten zijn omdat al deze onderwerpen en de daaraan verbonden risico’s op elkaar aansluiten waardoor er in die specifieke vrouwenzorg een totaalpakket ontstaat .

Naar aanleiding hiervan bieden we vanaf 2016 dan ook het vrouwen advies pakket aan.  

Duur :

De cursus bestaat uit 3 lesdagen van 10:00 uur tot 17:00 uur. De voorkeursdata voor het volgen van de trainingen kunt u zelf bepalen aan de hand van de cursusdata vermeld bij :

Dit totaalpakket, bestaande uit een 3-daagse training bieden wij aan voor de prijs van € 548,= excl. BTW  i.p.v. € 577,50 excl. BTW.

Voorwaarden hierbij zijn dat je vóór het begin van de eerste training van dit totaalpakket het volledige bedrag aan ons dient over te maken en dat alle trainingen binnen 1 jaar gevolgd zijn.

Bij aanmelding via het inschrijjformulier naast de data van de desbetreffende trainingen dien je tevens het vrouwen adviespakket aan te vinken!

Inclusief onbeperkt koffie, thee, water en een uitgebreide lunch.

Verder:inclusief digitaal cursusmateriaal en certificaat

Voor wie?

Zorgverleners die kennis verbreding als kwaliteitsverbetering zien.

Dit totaal vrouwen advies pakket is een aanrader voor iedere professionele zorgverlener, die zich bezig houdt met de gezondheid en het welzijn van vrouwen. Daarom is deze cursus voor zowel zorgverleners uit de reguliere geneeskunde als zorgverleners uit de complementaire en alternatieve geneeskunde toegankelijk.

Accreditatie : BGN Totaalpakket van 3 trainingen 9 punten

Accreditatie ABvC: 3 punten

Accreditatie V&VN aangevraagd

Accreditatie: NVD punten aanwezigheidsuren

Extra ondersteuning

Na afloop van de cursus is er voor cursisten extra ondersteuning beschikbaar:

  • Cursisten kunnen ten allen tijden gratis via email aan de docent vragen stellen over de lesstof
  • Praktijkbegeleiding voor het opstarten van deze dienstverlening in uw praktijk op basis van uurtarief.

Overigens blijft het altijd mogelijk om de genoemde 3 trainingen los van elkaar te volgen.

U bevindt zich hier: Home Trainingen Zorg en Welzijn Vrouwen advies pakket