Wat zeggen zij over het vrouwenadvies pakket

Sinds 2016 bieden wij het vrouwen-pakket aan. De menopauze gaat gepaard met de ontwikkeling van gezondheidsrisico’s. Denk hierbij aan osteoporose en hart- en vaatziekten. Om deze risico’s te verminderen is een aanpassing in de leefstijl noodzakelijk. De Matestraining Vrouwen adviespakket is een complete training, die zich richt op alles wat er zich in en rond de menopauze afspeelt. Het is een combinatie van de Matestrainingen: Gewichtstoename en klachten, Osteoporose en Hart- en vaatziekten.

De evaluatie onder de cursisten die deze 3-daagse scholing hebben gevolgd leverde ondermeer deze twee reacties op:

Renate Grevers BGN-Gewichtsconsulent

Praktijk Gezond Gewicht Winterswijk

Als BGN-Gewichtsconsulent vind ik het vrouwen-pakket gegeven door Mates van meer dan een toegevoegde waarde. Veel informatie en praktische tips waar we naar onze cliënten zeker wat mee kunnen. Ook omdat er beperkte aandacht is voor de overgang en de eventuele klachten die erbij komen kijken. Een echte aanrader dus, want zo kunnen wij ons nog meer onderscheiden!

Jacqueline Ernest BGN-Gewichtsconsulent

Praktijk Eat2befit

Ik heb de drie trainingen van het vrouwen-pakket gevolgd. Het waren pittige dagen met veel informatie die goed onderbouwd is. Daarnaast was er elke middag tijd om de theorie te vertalen naar de praktijk zodat ik het geleerde gelijk in de praktijk kan gebruiken.

Henriette is in staat om de kennis op een goede manier over te brengen en je te inspireren.

Meer informatie kun je vinden over het vrouwen pakket kun je vinden onder het vrouwenpakket

© Copyright - 2018 Mates Trainingen. Alle rechten voorbehouden.