Ervaring bedrijfsworkshop Grip op de menopauze

We delen graag deze ervaring van Jan-Hein Carree ,Adviseur opleiding & ontwikkeling Veiligheidsregio Kennemerland nav van de bedrijven workshop Grip op de overgang.

Henriette heeft door haar frisse open instelling en de enthousiaste manier van haar kennis overdragen binnen een redelijk van oudsher gesloten organisatie als de Veiligheidsregio Kennemerland (VRK) voor elkaar gekregen dat op een volstrekt normale manier over problemen omtrent de overgang wordt gesproken.

Gesloten omdat de VRK bestaat uit de onderdelen GGD, Brandweer, ambulancedienst, meldkamer etc. die vanuit de historie erg op zichzelf waren.
Dwars door al deze onderdelen heen hebben medewerkers hieraan deelgenomen en is het gesprek over de overgang gewoon aan de orde gekomen met inzicht en begrip voor de verschillende invalshoeken en problematieken.

Geweldig om te constateren dat de workshops gelijk al concrete resultaten hebben opgeleverd. Daarnaast heeft het Henriette maar ook de organisatie het inzicht opgeleverd dat voor medewerkers in operationele functies dit thema zeer belastend kan zijn en hier terdege rekening mee dient te worden gehouden door werkgever en werknemer. Dit is geen thema om te veronachtzamen.

Meer informatie neem gerust contact met ons op via info@matestrainingen.nl

© Copyright - 2018 Mates Trainingen. Alle rechten voorbehouden.