Gewichtstoename tijdens de menopauze

Vrouwen in de menopauze. De laatste jaren is er steeds meer bekend over de klachten die vrouwen in deze fase ervaren. Als primaire klachten worden opvliegers en slapeloze nachten genoemd, maar wist u dat spier,- en gewrichtspijn, stemmingswisselingen en toename van gewicht ook horen bij de overgang?


De Matestraining Gewichtstoename en Klachten in de Menopauze geeft uitleg over de fysiologie van de menopauze. We zoomen in op de levenscyclus van de vrouw, op hormonen, gewichtstoename en de vervroegde menopauze. Overgangsklachten verschillen van persoon tot persoon, we richten ons daarom in deze training op maatwerk en kijken naar de werkomstandigheden van de vrouw, haar sociale omstandigheden en de mate van bewegen.


De training is ontwikkeld voor iedere zorgverlener die zijn of haar kennis wil verbreden. Na de training is de cursist in staat om een onderbouwd advies te kunnen geven aan de cliënt in de overgang.

Accreditatiepunten:
BGN: 3 punten.
Algemene Beroepsvereniging voor Counseling (ABVC): 6 punten.
NVvD: 7 punten studie-uren.

Duur:
De training bestaat uit een lesdag van 10:00 uur tot 17:00 uur.

Kosten:

198,50 euro excl. btw

Inclusief onbeperkt koffie, thee, water en een uitgebreide lunch. Cursusmateriaal ontvangt u via een USB stick en digitaal. Na het volgen van de training ontvangt u een certificaat. Na inschrijving ontvangt de inzender een bevestigingsmail. Het cursusgeld wordt 4 weken voor aanvang training gefactureerd.

Ondersteuning:
Na afloop van de training is er voor de cursisten extra ondersteuning beschikbaar.

  • Cursisten kunnen te allen tijde online vragen stellen over de lesstof.
  • Er is praktijkbegeleiding voor het opstarten van deze dienstverlening in uw praktijk op basis van uurtarief.
© Copyright - 2019 Mates Trainingen. Alle rechten voorbehouden.