HEALTHCHECK

Hoe groot is de kans dat een werknemer uitvalt of minder presteert vanwege hart en vaatziekten? Wat voor invloed heeft stress op uw personeel? Komt diabetes vaak voor in uw bedrijf?

Als werkgever houdt u zich er misschien niet altijd mee bezig, maar dit soort vragen en dergelijke ziektebeelden hebben vaak grote consequenties voor uw onderneming. In veel gevallen weten werknemers zelf niet hoe het met hun gezondheid is gesteld. Pas als er klachten ontstaan wordt er actie ondernomen om de fitheid te verbeteren.

Mates gelooft in preventie en organiseert om die reden health checks, gezondheidsmetingen. Door uw werknemers bewust te maken van hun huidige leefstijl en hen te adviseren over mogelijke verbeterpunten ontstaat een win-win situatie. Gezonde werknemers zorgen immers voor een gezond bedrijf.

Onze health checks bestaan uit een uitgesplitste cholesterolmeting, een glucosemeting, een bepaling Body Mass Index (BMI), een bloeddrukmeting en een bepaling van de longfuncties. De health checks worden uitgevoerd door big-geregistreerde verpleegkundigen die handelen volgens de NHG-standaarden. Zij verzorgen de check, bespreken de meetresultaten en geven daarnaast voedings-en leefstijladviezen.

© Copyright - 2019 Mates Trainingen. Alle rechten voorbehouden.