De hedendaagse vrouw in de menopauze

De vrouw van nu combineert haar werk met het moederschap, met het huishouden en met de zorg om ouders en schoonouders. En dan is daar plots de menopauze.

Hoewel het taboe rond de overgang naar de achtergrond lijkt te verdwijnen, schiet de kennis over dit onderwerp nog altijd tekort en bestaat er veel onduidelijkheid over deze hormonale fase. Waar komen opvliegers vandaag? Horen stemmingswisselingen, vaginale droogheid en geen zin hebben in seks ook bij de overgang? Hoe kom je de menopauze zo optimaal mogelijk door?

De Matestraining Hedendaagse vrouw in de overgang geeft uitleg over de menopauze. We zoomen in op de behandelmethode van een huisarts en op de meest voorkomende klachten tijdens de overgang.

De training is ontwikkeld voor doktersassistenten, praktijkondersteuners en verpleegkundigen die werkzaam zijn in een huisartsenpraktijk of op de polikliniek gynaecologie van een ziekenhuis.

Accreditatiepunten:
Praktijkondersteuners: 12 punten.
Doktersassistenten: 14 punten.
Kwaliteitsregister V&V en Register Zorg professionals: 12 punten.

Duur:
De training bestaat uit twee lesdagen van 10:00 uur tot 17:00 uur.

Kosten:
425,= euro excl. btw

475,= euro excl. btw per 01/01/2019

Inclusief onbeperkt koffie, thee, water en een uitgebreide lunch. Cursusmateriaal ontvangt u via een USB stick en digitaal. Na het volgen van de training ontvangt u een certificaat. Na inschrijving ontvangt de inzender een bevestigingsmail. Het cursusgeld wordt 4 weken voor aanvang training gefactureerd.

Ondersteuning:
Na afloop van de training is er voor de cursisten extra ondersteuning beschikbaar.

  • Cursisten kunnen te allen tijde online vragen stellen over de lesstof.
  • Er is praktijkbegeleiding voor het opstarten van deze dienstverlening in uw praktijk op basis van uurtarief.

Voor verdere informatie en aanmelding training via inschrijfformulier.

© Copyright - 2019 Mates Trainingen. Alle rechten voorbehouden.