Migraine de rol van voeding en leefstijl

Iedere dag hebben meer dan 70.000 Nederlanders een migraineaanval. De meesten kunnen op zo’n moment niet meer normaal functioneren. Migraine is geen zeldzame aandoening. Zo’n twee miljoen mensen in Nederland hebben er last van. Sommigen hebben één of enkele migraineaanvallen per jaar, een groot deel kampt maandelijks of zelfs wekelijks met aanvallen.

Als de aanvallen regelmatig voorkomen, leidt dat vaak tot beperkingen op het gebied van werk, relaties en sport. Maar wat is migraine eigenlijk? Hoe komen we eraan en beter: hoe komen we ervan af?

De Matestraining Migraine geeft uitleg over het ontstaan van migraine en zoomt in op de daarbij behorende klachten. We focussen op preventie, voeding- en leefstijladviezen en hebben aandacht voor prevalentie en oorzaken.

De training is ontwikkeld voor praktijkondersteuners, gewichtsconsulenten, diëtisten en medische professionals die hun kennis op het gebied van voeding en migraine willen verbreden.

Accreditatie: 
BGN: 3 punten.
NVvD: 7 punten studie-uren.
Accreditatie V&VN: aangevraagd.

Duur: 
De training bestaat uit één lesdag van 10:00 uur tot 17:00 uur.

Kosten:

198,50 euro excl. btw per 01/01/2019


Inclusief onbeperkt koffie, thee, water en een uitgebreide lunch.
Cursusmateriaal ontvangt u via een USB stick en digitaal. Na het volgen van de training ontvangt u een certificaat. Na inschrijving ontvangt de inzender een bevestiging per mail. Het cursusgeld wordt 4 weken voor aanvang training gefactureerd.

Ondersteuning:
Na afloop van de training is er voor de cursisten extra ondersteuning beschikbaar.

  • Cursisten kunnen te allen tijde online vragen stellen over de lesstof.
  • Er is praktijkbegeleiding voor het opstarten van deze dienstverlening in uw praktijk op basis van uurtarief.
© Copyright - 2019 Mates Trainingen. Alle rechten voorbehouden.