Wat doet mates

Mates is een opleidingsbureau voor medische zorgverleners. Wij geven trainingen aan professionals binnen medische beroepsgroepen en verzorgen gezondheidsworkshops voor bedrijven. Deze workshops zijn gericht op het terugdringen van ziekteverzuim.

Wij trainen groepen, begeleiden cursisten een-op-een en verzorgen online opleidingen die thuis of op locatie kunnen worden gevolgd.

Goede kwaliteitstrainingen dragen bij aan gezondheidswinst en daar is het ons om te doen.  Wij werken in een multidisciplinair netwerk, wat betekent dat we nauw samenwerken met andere deskundige zorgverleners. Onze trainingen zijn geaccrediteerd bij de verschillende beroepsverenigingen.

Kennis delen en direct toepasbaar maken is ons doel. Een bijdrage leveren aan het succes van onze cursisten is ons streven.

Violette de Keijzer

Marketingmanager Violette de Keijzer – Van Berkel is gespecialiseerd in de wereld van farmacie. Als commercieel vertegenwoordiger bij Iduna Healthcare bracht zij jarenlang voedingssupplementen onder de aandacht bij drogisten en apothekers.

In de functie van marketingmanager gaf zij leiding aan vertegenwoordigers en was zij verantwoordelijk voor de distributie van producten. Soortgelijke functie bekleedde zij van 2004 tot 2010 bij Care for Women. Violette heeft een groot netwerk in de wereld van groothandel, bij apotheken en drogisten. Ze heeft zichzelf als doel gesteld om cursisten een heerlijke dag uit te laten ervaren.

Henriëtte Rijsdijk

Zorgprofessional Henriëtte Rijsdijk – Van der Poel is specialist op het gebied van vrouwengezondheidszorg. Jarenlang werkte zij als verpleegkundige op de afdeling Spoedeisende Hulp. In 2000 ging het roer om en besloot zij zich toe te spitsen op vrouwenzorg, hormonen en borstkanker.


Als overgangsconsulent begeleidde zij van 2000 tot 2008 honderden vrouwen met klachten en ontwikkelde zij trainingsmodules. Henriëtte zweert bij een multidisciplinaire aanpak. Ze heeft zichzelf als doel gesteld om de gezondheidszorg toegankelijker te maken en preventie hoger op de agenda te krijgen. Naast haar werk als trainer wordt zij regelmatig gevraagd als projectleider in ziekenhuizen en als spreker op symposia.

  

© Copyright - 2019 Mates Trainingen. Alle rechten voorbehouden.