Schildklier, de rol voeding en leefstijl

Schildklierafwijkingen. Naar schatting heeft één miljoen Nederlanders last van een afwijking aan het stofwisselingsorgaan. Een lastige aandoening, want de klachten die samenhangen met een schildklierafwijking zijn vaak moeilijk te definiëren en bestaan in verschillende vormen. Een te traag werkende schildklier of een juist snelwerkende schildklier kan zorgen voor problemen.

De Matestraining Schildklierproblemen geeft uitleg over het ontstaan en de oorzaken van schildklierproblemen. We richten ons op erfelijkheid, het herkennen en erkennen van klachten, we focussen op preventie en adviseren over voeding- en leefstijladviezen.

De training is ontwikkeld voor praktijkondersteuners, diëtisten, gewichtsconsulenten en medische professionals die hun kennis op het gebied de schildklier willen verbreden.

Accreditatie: 
BGN: 3 punten.
NVvD: 7 punten studie-uren.
Accreditatie V&VN: aangevraagd.

Duur: 
De training bestaat uit één lesdag van 10:00 uur tot 17:00 uur.

Kosten:

198,50 euro excl. btw per 01/01/2019


Inclusief onbeperkt koffie, thee, water en een uitgebreide lunch.
Cursusmateriaal ontvangt u via een USB stick en digitaal. Na het volgen van de training ontvangt u een certificaat. Na inschrijving ontvangt de inzender een bevestigingsmail. Het cursusgeld wordt 4 weken voor aanvang training gefactureerd.

Ondersteuning:
Na afloop van de training is er voor de cursisten extra ondersteuning beschikbaar.

  • Cursisten kunnen te allen tijde online vragen stellen over de lesstof.
  • Er is praktijkbegeleiding voor het opstarten van deze dienstverlening in uw praktijk op basis van uurtarief.
© Copyright - 2019 Mates Trainingen. Alle rechten voorbehouden.