Vrouwenpakket

De overgang is een fase in het leven van de vrouw waarbij de voorraad eicellen opraakt. Hierdoor wordt er minder van het hormoon oestrogeen geproduceerd. Dit hormoon heeft invloed op vele processen in ons lichaam en laat de hormoonspiegel dalen of schommelen waardoor klachten kunnen ontstaan.

De menopauze gaat gepaard met ontwikkeling van gezondheidsrisico’s. Denk hierbij aan osteoporose en hart- en vaatziekten. Om deze risico’s te verminderen is een aanpassing in de leefstijl noodzakelijk.

De Matestraining Vrouwen adviespakket is een complete training die zich richt op alles wat er zich in en rond de menopauze afspeelt. Het is een combinatie van de Matestrainingen: Gewichtstoename en klachten, Osteoporose en Hart- en vaatziekten.

De driedaagse cursus is een aanrader voor iedere professionele zorgverlener die zich bezighoudt met de gezondheidszorg en het welzijn van vrouwen. Deze cursus is voor zowel zorgverleners uit de reguliere geneeskunde als zorgverleners uit de complementaire, – en alternatieve geneeskunde toegankelijk.

Accreditatiepunten:
BGN: 3 trainingen 9 punten.
ABvC: 3 punten.
V&VN: aangevraagd.
NVvD: punten afhankelijk van aantal studie-uren.

Duur:
De cursus bestaat uit drie afzonderlijke lesdagen van 10:00 uur tot 17:00 uur. De keuze van de lesdagen en locatie kunt u zelf bepalen in het inschrijfformulier.

Kosten:

Voor de gehele cursus 565,= euro exl. btw i.p.v 595,50 exl. btw

Inclusief onbeperkt koffie, thee, water en een uitgebreide lunch.
Cursusmateriaal ontvangt u via een USB stick en digitaal. Na het volgen van de training ontvangt u een certificaat.

Vóór het begin van de eerste training van dit vrouwen adviespakket dient de gehele factuur vereffend te zijn. Alle trainingen moeten in een en hetzelfde jaar ingepland staan. Het is mogelijk om de genoemde drie trainingen los van elkaar te volgen.

Ondersteuning:
Na afloop van de training is er voor de cursisten extra ondersteuning beschikbaar.

  • Cursisten kunnen te allen tijde online vragen stellen over de lesstof.
  • Er is praktijkbegeleiding voor het opstarten van deze dienstverlening in uw praktijk op basis van uurtarief.
© Copyright - 2019 Mates Trainingen. Alle rechten voorbehouden.